maanantai 19. elokuuta 2013

Uusia tuotoksia

Vasaralla on naputeltu ja maalipensseliä heiluteltu.. Tuloksena muutamia uusia taulumalleja.

Asiakkaan toiveesta tein hevosaiheisen puutaulun, joka tulee hevostallin tarvikehuoneen oveen kiinni.
Toteutuksen suhteen sain vapaat kädet. Asiakkaan puolelta tuli tekstiehdotus, jonka sommittelin tauluun ja hain aiheeseen sopivan kuvan.

Toinen taulumalli, jonka tein, tuli itselleni. Kesälomallani mietin, että pitäisi saada ovenpieleen nimikyltti. Ja nythän minä sen sitten tein :)

Nimikyltin kiinnitys seinälle onnistuu juuttinarulenkillä. Nimikyltin voisi ihan hyvin myös naulata seinään kiinni, jos haluaa. Nimikyltin koko on sama kuin puutauluissa eli n.Kork.32cm ja lev.23cm. Tällähetkellä on kuivumassa pienempi nimikyltti, joka on tehty yhdestä lankusta.. Siitä kuvia myöhemmin!

Eikä kaksi ilman kolmatta.. Itseasiassa neljättä.. :) Tässä vielä pari uusinta taulumallia.. JA lisää on luvassa..6 kommenttia:

 1. Ihania! Mistä löysti tuon hevosaiheisen kuvan? Ovatko nuo kuvat sabluunoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytätkö yhteydenottolomakkeen. Voin toimittaa sinulle tuon heppakuvan, jos haluat :)

   Poista
 2. Hei! Upeita! Miten olet saanut lautoihin noin röpelöisen reunan? On kyllä hienoja! Minkä hintaisia nämä ovat, ja teetkö siis omallakin tekstillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Kaunis kiitos <3 Ollaan katkottu käsin laudat, jolloin päät on saatu resuisiksi. 15€ maksavat pienet puutaulut. Valitettavasti näitä ei voi tällähetkellä tilata, Pidämme taukoa toistaiseksi oman tuotannon osalta.

   Poista
 3. moikka. Itse äitiyslomalle jääneenä tylsistyn seinien sisälle! haluaisin kovin kokeilla näitä sisustustaulu ideoita, Tekstin kanssa/kuvioiden,mutta. Millä tavalla nämä toteutat? esimerkiksi tekstit jne,materiaalit? löytyykö netistä mitään hyvää ohjetta,kovin oon yrittänyt ettiä ja näihin sun tekeleisiin tykästyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Täytätkö yhteydenotto-lomakkeen. Laitan sulle sähköpostin välityksellä infoa :)

   Poista