torstai 29. elokuuta 2013

Kodin sisustamista ja askarteluja..

Tänään oli siivouspäivä ja nämä siivouspäiväthän ovat kuuluisia siitä, että kotia pitää samalla uudistaa. Eli sisustaa :) Meillä taitaa olla siis jokapäivä siivouspäivä, vai miten se menikään..

Monta päivää on ollut halu tehdä jotain uutta. Kokeilla jotain uusia sisustusjuttuja. Odottamassa on mm. paperinarua, josta olen suunnitellut tekeväni paperinarupalloja. Pitäisi muistaa ostaa ilmapalloja, että tämä projekti pääsee alkamaan!

Olen tehnyt aikaisemmin kangaspäällysteisiä purkkeja. Niitä tuli tehtyä tänäänkin vino pino. Siinä samalla, kun siivoilin :) Nämä purkit ovat kivoja pieniä sisustusyksityiskohtia. Niissä voi säilyttää monenlaista, mm.keittiössä niihin voi laittaa aterimia. Olohuoneessa olen laittanut näihin purnukoihin koristekukkia ja sydämiä.

Yläkerran sisustaminen siis jatkuu. Ompelukoneen jalaksista tehty pöytä on kunniapaikalla ja maailman ihanin juttu! Se on saanut seurakseen meidän vanhat kukkapöydät. Niissä ei suinkaan pidetä kukkia vaan jotain ihan muuta.. Eläviä kukkia meillä on tuskin lainkaan, itseasiassa tällähetkellä ei yhtään. Ja siihen on luonnollinen syykin, ne ei vaan menesty mun kukkien hoitamisen taidoilla :D Mutta onneksi on saatavilla myös kauniita ja aidon näköisiä silkkikukkia. Niitä meiltä löytyy kyllä!

Mutta tässäpä muutamia kuvia teille niistä tekemistäni purnukoista ja pieni kurkkaus yläkerran aulaan.

Aurinkoista torstai-illan jatkoa ihanille lukijoilleni <3

2 kommenttia: