torstai 22. elokuuta 2013

Asiakkaan toiveesta..

Ihanaa torstaipäivää! Ilma on mitä ihanin. Vaikkakin on jo syksyn tuntua ilmassa, niin ei se haittaa.. Pääseepähän kohta polttamaan tuikkuja :) Ja voi kantaa ulkolyhdyt terassille..

Eilen tein asiakkaan tilauksesta kaksi sisustustaulua. Tauluihin tuli asiakkaan määrittelemät tekstit, kuviot kehittelin itse. Toivottavasti ovat asiakkaalle mieluiset!


Näitä tauluja voi tosiaan tilata haluamallaan tekstillä ja kuvioitakin voi toivoa. Muutenkin voi esittää toiveita tuotteiden suhteen. Teen asiakkaan toiveesta myös muita tuotteita. Esimerkkinä mainittakoon sohvapöytä, mikä odottaa toteutusta. Ideana olisi käyttää vanhaa ikkunanruutua sohvapöydän kantena... Tästä projektista ehdottomasti kuvia ja juttua tulossa myöhemmin :)

Eilen tein yhden nimikyltin lisää. Nimikyltti on pienempi kuin aikaisempi versio, yksinkertaisempikin.
Eilen tein myös häälahjan osa 1. Lähipäivinä on luvassa osa 2. Näistä en voi kuitenkaan paljastaa sen enempää ennen hääjuhlia. Kuun lopussa laitan kuvia tästä häälahjaprojektista!

Tänään on luvassa mm.tikkaiden askartelua. Uusiakin ideoita pitäisi ehtiä kokeilemaan. Muutama idea polttelee takaraivossa, mitkä ovat vailla toteutusta. Tästä poltteesta pääsee tuskin koskaan irti, on tämä vaan niin mukavaa puuhaa :)


..Tulossa arvontaa lukijoiden kesken.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti