perjantai 16. elokuuta 2013

Sisustamisen iloa

Eilen oli siivouspäivä ja intouduin ottamaan samalla muutaman kuvan kodistamme. Esittelen ne tässä kirjoituksessa.. Aamutuimaan piti hieman entrata blogini ulkoasua. Nyt se on mielestäni parempi kuin ensimmäinen versio. Toki voi olla, että ensiviikolla se on jälleen erilainen.. Mutta blogisti ja aiheet pysyvät samoina!

Ulkona on kurja ilma. Vettä sataa ja on jotenkin niin harmaata. Joko se syksy tuli?? Mieli on kuitenkin aurinkoinen ja tällaisina päivinä jää enemmän aikaa ihmetellä kotinsa sisustamista! Lempipuuhaani. Yleensä siivouspäiväni eivät suju ilman pientä sisustamista, eikä eilinen ollut tässä mielessä poikkeus. Eteisen ikkunapokapeiliä koristi ennen höyhensydän ja höyhennauha. Ne saivat nyt väistyä ja tilalle tuli risusydän.

Risusydämen olen tehnyt koivun oksista ja maalannut valkoiseksi. Tämä toimii mielestäni paremmin syksyä vasten kuin höyhenjutut. Ja ainahan se vaihtelu virkistää :)


Keittiöni uusin ihanuus on aterinlaatikosto. Olen tästä erittäin iloinen -se on kaunis, mutta myös käytännöllinen. Laatikoston myötä sain kaivattua lisätilaa keittiötyövälineille. Pyrin saamaan tuotevalikoimaani vastaavanlaisia aterinlaatikostoja. Yritän myös etsiä tukusta kauniita lautastelineitä. Toivottavasti löydän <3

Keittiössäni on iso vitriinikaapisto, jonka työtaso oli pitkään lähes tyhjillään.. Sitä se ei ole enää ;) Paikalle ovat löytäneet vanha kello, hedelmäkori, keittiövaaka sekä kermakko- ja sokerikko. Osa on kaappien kätköistä, osa kirppareilta ja sisustuskaupoista.

Vielä pieni kurkkaus olohuoneen ja eteisaulan välikköön. Tämä pöytä tuli meille aikoinaan heräteostoksena. Heti se kuitenkin löysi paikkansa kodissamme. Ajan mittaan pöytä on saanut kaverikseen paljon sisustustavaraa, ihanaa maalaisromantiikka hömppää :) Pöydälle löysi tiensä mm. valkoinen kruunu, mikä oli pitkään kaapissa, koska sille ei ollut aikaisemmin sopivaa paikkaa kodissamme. Peilissä roikkuu ompelemani pehmosiivet ja kangasnauha. Peili on joskus ostettu ikeasta, oli ostohetkellä musta. Senkin kaivoin varaston hyllyltä ja maalasin valkoiseksi, hieman kulutin ja volá maalaisromanttinen peili oli syntynyt! Ihanaa tämä sisustaminen!

Viikonloppu edessä, luvassa rentoa perheen kanssa yhdessäoloa. Ja ehkä ihan vähän sisustamista ;)
Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi Kata, tämä blogi ja kaikki tuotteet ja teidän koti ovat aivain ihania kaikki! Paljon onnea uudelle yrityksellesi!! Olen niin iloinen puolestasi, teit rohkean päätöksen joka varmasti kannatti! Upeaa!!
  T. Suvi K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Olen onnellinen päätöksestäni ja hyvillä mielin kohti tulevaa! Tästä se lähtee, pikkuhiljaa :)

   Poista