lauantai 9. elokuuta 2014

Uutuuksia tulollaan

Miten onkaan mukava seurata lähetyksen etenemistä. Sain eilen tiedon, että Tanskasta on lähtenyt matkaan uusin tilaukseni ja tuotemerkki ei olekaan tälläkertaa IbLaursen vaan Krasilnikoff <3 Ehkä juuri se tekeekin tämän lähetyksen seuraamisesta jännittävää, sillä se on ensimmäinen lähetys, jonka vastaanototan Krasilnikoffilta. Ihania tuotteita heidänkin valikoimassaan, kuten on myös IbLaursenilla! Todennäköisesti lähetys on perillä ensiviikon aikana. Tässä teille muutama kurkistuskuva! Kun saan paketin käsiini, lataan teille samantien tuotekuvat ja tiedot :)


Aurinkoista lauantaipäivää!

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, nuita tähtimukeja olen jonku aikaa katsellut että täytyisi tilata, tuleeko sinulle nuita myös vaalean sinisiä? Voisin varailla 2 vaalpun ja kaks vaan.sinistä ja niihin nuo posliinilusikat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tähtimukeja on tulossa syksyllä (ilmeisesti syyskuussa). Tässä aikaisemmassa toimituksessa tulee jo nuita lusikoita. Mukeja olen tilannut vaaleanpunaisia ja harmaita. Voin lisätä tilaukseen myös vaaleansinisiä, jos haluat niitä :)

      Poista