maanantai 28. heinäkuuta 2014

Nyt on aika varata syksyn kotikutsut

Hei kaikki! Nyt on koittanut se hetki, kun pääsette varailemaan syksyn kotikutsuaikoja. Aikoja on vapaana 25.8.2014 eteenpäin. Kotikutsut voi varata joko suoraan sähköpostin kautta sisustusvaniljaunelmia@gmail.com, täyttämällä yhteydenotto-lomakkeen tai soittamalla puh. 040 5864856. Kysy rohkeasti lisää!


Pidän kotikutsuja Oulu-Raahe alueella. Tulen mielelläni esittelemään kauniita ja uniikkeja sisustustuotteita kotiisi. Kutsuilla sinä ja vieraat pääsette rauhassa tutustumaan sisustustuotteisiin ja tekemään ostoksia helposti. Tuotteet saat heti mukaasi! Kutsuilla on vaihtuvia tarjouksia sekä tuotteita! HUOM! Kotikutsuilla nähdään myös paljon erilaisia tuotteita, mitä ei ole täältä blogin tai facebookin kautta tilattavissa. Kutsuilla voit maksaa ostoksesi joko käteisellä tai laskulla.

Kutsujen järjestäjä saa valita tietystä kategoriasta itselleen lahjan. Emännänlahja ei ole sidottu kutsujen myyntiin tai vieraiden määrään. Yleensä kutsuilla on 5-10 vierasta, mutta minimiä vieraiden määrään meillä ei ole. Kotikutsuilla ei myöskään ole ostopakkoa! Kutsuilla järjestetään aina arvonta, joten vieraillakin on mahdollisuus voittaa itselleen jokin kiva sisustustuote.

4 kommenttia:

 1. Hei! Minkä kokoinen tuo lintuhäkki 752 on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Lintuhäkki on 30cm korkea (ilman koukkua). Pohjan halk.15cm.

   Poista
  2. Minä voisin ottaa sen! Asun Ruukissa. Loppuviikosta käyn Raahessa voisin vaikka hakea ohimennen? :)

   Poista