tiistai 19. elokuuta 2014

Uutuuksia ja omakotikullankallis

Syksy on tullut! Varma merkki syksyn saapumisesta on sisustushulluus ;) Kesän aikana ei paljon aikaa vietetty sisällä ja näin ollen myös sisustaminen jäi aika vähälle. Mutta nyt kun illat pimenevät, ilmat kylmenee ja aikaa vietetään enemmän sisälläkin, olen jälleen päässyt vauhtiin sisustamisen kanssa! Uusia tuotteita tulee tasaisesti Sisustustuotevalikoimaan, niistä osa muuttaa myös meidän kotiimme <3 Tälläkään kertaa en ole sisustanut pelkästään uusilla tuotteilla, vaan hyödyntänyt myös vanhaa. Kaappien kätköistä tekee mahtavia löytöjä. Tavaroiden paikkoja vaihtelemalla saa myös uutta ilmettä.
Puuhevoset ovat IbLaursenin mallistosta
Olohuoneen lipaston päällinen on lastattu tälläkertaa vanhoilla aarteilla ja IbLaursenin puuhevosilla ja puutaululla. 
Aarteeni! Tämänpäiväisessä kuormassa saapui tämä ihana puuhevonen, jota olen odottanut pitkän kevään ja kesän! Nyt se on vihdoin kotona <3
Tuo kello! Se on aivan mahtava!! Hintaa tällä ihanuudella on vain 37€. Ja näitä on vain yksi kappale myytävänä.
Keittiömme on suurimmaksi osaksi vaalean sävyinen, mutta olen yrittänyt saada sinne väriä mm. IbLaursenin mynte astioilla, joita minulla on vaaleanpunaisena, mintunvihreänä ja Laten värisenä. Nämä astiat ovat mainioita! Ne voi konepestä, ne kestää pakastuksen, mikroaaltouunin sekä sähköuunin. Mynte muffinsivuoat ovat olleet kovalla käytöllä enkä luopuisi niistä mistään hinnasta.
IbLaursenin mynte astioita, lautashylly sekä kynttelikkö. Kaikkia on vielä saatavilla. Tuotetiedot löytyvät Sisustustuotteet -välilehdeltä.
Muffinsivuoat <3 Ihan parhaita!
Krasilnikoffilta saapui viime viikolla toimitus. Sen mukana tuli mm. tämä ihana tähtipyyhe. Pyyhkeitä saatavilla beige ja vaaleanpunainen.
Syksyssä on ihana oma tunnelmansa. Rakastan tunnelmavalaistusta ja kynttilöitä. Lyhdyt odottavat vielä kaapissa, pian otan nekin sieltä esille. IbLaursenilta tuli tänään uusia tuotteita ja niiden joukossa oli sinkkiset talolyhdyt. Ne pääsi eteisen hyllylle.


Kohta starttaillaan kotikutsujenkin merkeissä. Innolla odotan, että näen teitä kaikkia ihania asiakkaita ja kutsujen järjestäjiä! Olen valikoinut mukavia arvontapalkintoja kutsuille, tuotteita joita ei voi ostaa :) Emännät huomioidaan myös erityisillä lahjoilla.

Aurinkoisia syyspäiviä ja sisustamisen iloa kaikille!

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia kodistanne!ihana tuo kello tosiaan :) lämpöistä syksyn odotusta sinne päin :)

    VastaaPoista