sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Prinsessan huone

Meillä ollaan sairasteltu aika lahjakkaasti kuluneen viikon ajan. Melkoisen äkäinen syysflunssa iski ja veti petiin minut ja lapset. Nyt alkaa tuntumaan, että elämä voittaa ja jaksaa tehdä muutakin kuin pötkötellä :) Sairastellessani virkkailin tytön huoneeseen maton. Pakkohan sitä on kuitenkin jotain tehdä, että aika kuluu!! Samalla sain lastenhuoneen sisustusprojektia askeleen eteenpäin. Yläkerran sisustaminen siis jatkuu yhä edelleen ja todennäköisesti vielä aika kauan. Lastenhuoneisiin olen suunnittelut omatekoisia hyllyköitä ja muuta mukavaa.. Ideoita olisi vaikka kuinka, vieläkö löytäisi sen ajan sille kaikelle toteutukselle.. Mutta askel kerrallaan.
Tytön huoneen matosta tuli siis hempeän vaaleanpunainen juhannusruusumatto. Tämän nähtyään poikamme tilasi omaan huoneeseensa mustan maton, mutta ilma rimpsuloita ;)

Tytön huone on aikalailla vaaleanpunaisen sävyttämä.. Tässä muutama otos huoneesta:
Viirinauhan tein kangastilkuista ja kanttinauhasta


Perhoskoriste on näperrelty tytön kanssa yhteistuumin :)Parempia kuvia saatte sitten, kun huone on sisustettu kunnolla! :) Tällähetkellä tämä on vielä keskeneräinen projekti..

Nyt minä valloitan keittiönpöydän ja alan askartelupuuhiin :) Aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti