keskiviikko 25. syyskuuta 2013

IbLaursenin sisustustuotteet ovat saapuneet!!

Vihdoinkin.. Pitkä odotus palkittiin, kun eilen aamusella postipoika toi pihaamme ison lavallisen IbLaursenin sisustustuotteita. Olen hypistellyt tuotteita huolella eilisen ja tämän päivän ;) On ne vaan niin kauniita! Luvassa on siis kaikkea ihanaa kotikutsuille. Ja uutta varastoa tilataan sitä mukaa, kun vanha hupenee. Ei siis ole tarkoitus pyöritellä näitä samoja tuotteita loputtomiin. Pyrin toimimaan niin, että en tilaa koskaan samaa tuotetta kahteen kertaan. Tulevilla kutsuilla nähtävät sisustustuotteet ovat siis vain tällähetkellä valikoimassa, mutta ensikerralla jo ehkä jotain ihan muuta :)

Tuotteita on rajoitettu erä saatavilla. Jotain juttuja on vain yksi kappale, jotain saattaa olla kolme ja toisia taas kolmetoista. Tuotteita on siis hyvin vaihtelevia määriä varastossa. Nopeat syövät hitaat! Sisustustuotteita on tarkoituksella pieniä eriä kutakin sorttia. Näinollen saadaan mahdollisimman laaja ja vaihteleva mallisto. Ja hieman sitä jännitystäkin kotikutsuille ;)

Tuotteet, joita tullaan näkemään alkukauden kotikutsuilla, tulevat Tanskasta IbLaursenilta. Ib-Laursen on Tanskalainen tuotemerkki, joka on yksi skandinavian johtavista sisustus-tuotemerkeistä. IB edustaa ihastuttavaa maalaisromantiikkaa ja "mummolatyyliä".

IbLaursen tulee olemaan mukana tuotevalikoimassamme pitkin matkaa. Lisäksi myöhemmin tullaan näkemään mm. jeanne d'arc living -tuotteita sekä Chic Antique -tuotteita. Ja ehkä jotain muuta..

Tässäpä teille pieniä maistiaisia eilen saapuneesta kuormasta <3Kutsuja odotellessa <3

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Olikin aivan ihania, varsinki se vaaleenpunanen leipälaatikko, siinä se vasta karamelli onkii <3

    VastaaPoista