tiistai 3. syyskuuta 2013

Rakkaudesta vanhoihin ikkunanpokiin

Kuten olette jo varmasti huomanneet olen rakastunut vanhoihin tavaroihin, etenkin näihin ikkunanpokiin. Niitä voisin haalia itselleni vaikka kuinka paljon! Tarjontaa on vain rajallisesti, harmi. Askartelemme ikkunanpokista monenlaista: kaappeja, peilejä, tauluja, pöytiä ja mitä milloinkin. Koen jokakerta luopumisen tuskaa, kun minun on luovuttava valmiista tuotoksesta :) Voisin pitää ne kaikki itselläni :D Mutta suotakoon muillekin näitä ihanuuksia <3 Poikani on tuumannutkin, että meillä on jo ihan tarpeeksi kaikkea sisustussälää. Häntä en toki usko, vaan jatkan armotonta sisustamista! Kaikella rakkaudella <3

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, olemme viettäneet viime päivät häähumussa. Saimme kunnian tehdä koristuksia ystäviemme häihin <3 Sinnekin eksyi muuan ikkunanpoka, tottakai! Tästä saatte pienen maistiaisen nyt, mutta tulossa on vielä enemmän kuvia ja kirjoitusta hääjuhlasta.

Häähumusta selvinneenä, olen muutaman päivän ajan suunnitellut kotikutsujen myyntimallistoa. Meidän käsityönä tekemämme uniikit sisustustuotteet ovat pysyvää mallistoa, mutta siihen rinnalle on tulossa vaihtuva sisustustuotteiden mallisto. Tällähetkellä näyttäisi siltä, että löydän kauneimmat tuotteet ibLaurensin valikoimasta. Tuotteita on rajoitettu erä myynnissä, toivoen mahdollisimman tiheää vaihtuvuutta. Näinollen kotikutsuilla ei nähdä vain puolivuosittain vaihtuvaa mallistoa, vaan pyrin ottamaan jokaisille kutsuille uusia ja erilaisia tuotteita mukaan. Osa saattaa loppua jo yksillä kutsuilla ja seuraavilla kutsuilla onkin jo jotain ihan muuta tarjolla :) Emännänlahjat ovat myös vaihtuvia, ja valikoimaa on niissäkin sen verran, että jokaiselle pitäisi löytyä mieluinen lahja. Kotikutsut alkavat pyöriä lokakuun alusta alkaen.

Tässäpä teille muutamia otoksia ikkunanpoka-tuunauksista <3


Aurinkoista tiistain jatkoa ihanille lukijoilleni <3


3 kommenttia:

  1. Mä niin tykkän noista pokista myös..harmi vaan ettei niitä seinille määräänsä enempää voi laittaa :) tarvii varmaan haalia varastoon ja vaihdella aina välillä...Yksi poka odottaisi nurkassa, pitäisi kaappi tehdä - saisinko tarkempia kuvia miten ootte niitä tehny? jos vähän mallia ottasin :)

    VastaaPoista