keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kotikutsut

Än yy tee nyt!! Nyt pääsee varailemaan kotikutsuja! Te, jotka haluatte järjestää kotonanne sisustuskutsut, olkaa ystävällisiä ja täyttäkää yhteydenottolomake. Löytyy blogin oikeasta reunasta. Yhteydenottolomakkeen kautta voi myös esittää kysymyksiä tai muuten vaan olla yhteydessä :)

Pidän kotikutsuja Oulu-Raahe alueella. Tulen mielelläni esittelemään kauniita ja uniikkeja sisustustuotteita kotiisi. Kutsuilla sinä ja vieraat pääsette rauhassa tutustumaan sisustustuotteisiin ja tekemään tilauksia helposti. Tilatut tuotteet toimitetaan kutsujen emänälle. Kutsuilla on vaihtuvia tarjouksia sekä tuotteita! HUOM! Kotikutsuilla nähdään myös paljon erilaisia tuotteita, mitä ei ole täältä blogin tai facebookin kautta tilattavissa.

Kutsujen järjestäjä saa valita tietystä kategoriasta itselleen lahjan. Emännänlahja ei ole sidottu kutsujen myyntiin tai vieraiden määrään. Yleensä kutsuilla on 5-10 vierasta, mutta minimiä vieraiden määrään meillä ei ole. Kotikutsuilla ei myöskään ole ostopakkoa! Kutsuilla järjestetään aina arvonta, joten vieraillakin on mahdollisuus voittaa itselleen jokin kiva sisustustuote.

Kotikutsut voi varata joko suoraan sähköpostin kautta sisustusvaniljaunelmia@gmail.com, täyttämällä yhteydenotto-lomakkeen tai soittamalla puh. 040 5864856. Kysy rohkeasti lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti