keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

DIY

Ajattelin esitellä teille yhden projektini.. Olen pitkään haaveillut olohuoneen pöydän ehostuksesta. Pöytä on ollut ihan "jees", mutta mielestäni se on kuitenkin kaivannut jotain uutta.. Jotain kuvaa tai tekstiä. Niitähän mä tykkään liimailla sinne ja tänne. Pari päivää sitten eteeni tuli juuri sopiva teksti, jota voisin käyttää olohuoneen pöytään! Ja sittenhän ei enää aikailtu vaan ruvettiin hommiin :) Ja nyt tekin saatte nähdä lopputuloksen.

Tässä kuva ENNEN
Ja tässä kuvia JÄLKEEN
Tässä vielä kurkistus eiliseen kirjojen tuunaukseen.. Onnekseni löysin varaston uumenista kaksi oikein vanhaa kirjaa. Kirjoista oli otettu jo aikaisemmin kannet muuhun käyttöön. Onneksi olin säästänyt nämä ihanuudet :) Kiepautin kirjojen ympärille hempeää pitsinauhaa ja näin oli kauniit sisustuskirjaset valmiit <3 Helppoa!
Tein alkuviikosta tilauksen  http://walldecor.fi/ :sta. Tilasin pinon sisustustarroja. Niitä tulee mm. ulko-oveen, keittiönkaapin oveen ja ruokapöydän tuoleihin. Nyt vain odotellaan pakettia saapuvaksi. Kuvia luvassa tästäkin projektista :)

Oikein mukavaa iltaa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti