torstai 10. lokakuuta 2013

BlingBlingiä perheen pienimmille

Tervehdys pitkästä aikaa.. Aika on kulunut niin valtavan nopeasti, että en ole ennättänyt teitä tervehtimään täällä blogissani. Ensimmäiset kotikutsut ovat takana päin, ja kalenteri täyttyy kovaa vauhtia! 

Uusia tuotteita on tilattu IbLaursenilta, pitäisivät itseasiassa saapua jo tänään kotiovelleni <3 Tulossa on paljon jouluisia tuotteita ja lisäyksiä sisustustuotevalikoimaan. Kuvia luvassa, kunhan tuotteet saapuvat ja saan ne kuvattua :)

Eilen innostuin askartelemaan perheen pienimmille. Lopputuloksena oli kasa tuttinauhoja ja kaulakoruja. Tuttinauhoja valmistui tyttöjen ja poikien väreissä, myös unisex-malleja :) Tuttinauhat ovat paitsi kauniita, mutta myös kestävät kovaa kulutusta. Etenkin helmituttinauhat on testattu perheen pienimmän johdosta. Erittäin hyödyllisiä kapistuksia mm.kauppareissuilla. Ei pääse tutti tippumaan lattialle tai menemään hukkaan.

Kaulakoruja valmistui lähinnä tyttöjen väreissä, muutama pojillekin sopiva malli on (autoja ja lentokoneita). Kaulakorun ketju on hopeoitua palloketjua. Ketjun paksuus on 2.4mm ja pituus n. 60cm. Ketjun hyvä puoli on se, että sen saa katkaistua juuri sopivan mittaiseksi. Jos tuntuu, että tuo 60cm on liian pitkä, niin nipsnaps ja korua lyhyemmäksi. Riipuspohja on hopeitua korumetallia, halk.23mm.

Lisään molempien tuotteiden tiedot ja hinnat ´sisustustuotteet´ välilehteen.
Siinäpä muutama otos eilisen tuotoksista..

Ihanaa syksyistä päivää kaikille <3 Nähdään pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti