perjantai 25. lokakuuta 2013

Kynttilöitä siellä ja kynttilöitä täällä

Ulkona on niin harmaata ja synkkää. Oli ihana, kun saatiin nauttia muutama päivä lumisesta maisemasta. Nyt on tyytyminen perus syksyiseen maisemaan.. Vesisateeseen. Syksy on kuitenkin aika ihanaa aikaa, vaikka ilmat ei aina niin ihania olekaan! Päivien hämärtyessä saadaan kaivaa kynttilät esille ja luoda tunnelmaa sekä valoa niiden avulla. Itse olen kynttilöiden ja erilaisten koristevalojen ystävä. Pidän siitä, että kotona on mieluummin hämyinen tunnelmavalaistus kuin kirkas valaistus. Siksipä meillä on lähes ympäri vuoden pöydillä ja hyllyn reunoilla erilaisia koristevalaisimia ja valosarjoja.

Esimerkiksi tietokonepöydällämme tunnelmavaloa on luomassa vanha valosarja, jonka sujautin maljakkoon.


Myös olohuoneen lattialla on vastaavanlainen "valaisinmaljakko".

Ympäri taloa olen viljellyt pieniä valosarjoja, jotka toimivat paristoilla. Ne ovat erityisen käteviä, jos haluaa saada pientä tunnelmavaloa paikkoihin, joiden lähellä ei ole pistorasioita.

Keittiö sai tänään hieman lisää tunnelmavalaistusta. Hieman joulun tuntuakin <3
Tuotevalikoimastamme löytyy näitä rottinkilyhtyjä, kahta erikokoa. Lyhdyn sisällä on lasinen malja, joten ovat paloturvallisia ja voidaan käyttää myös kukkamaljakkona.
Keittiön nurkkaus. Avohyllyllä olevia lasipurkkeja on tilattu lisää mallistoomme kovan kysynnän vuoksi. Niitä siis tulossa ensikuun alkupuolella!

Kynttiläpulloja on mallistossamme useita eri malleja ja kokoja. Kynttiläjalkoja on saatavilla lasisia ja puisia, niitäkin erikokoisina.

Eteisen naulakon hyllylle laitoin Led-pilarikynttilät (turvallisuus syistä!!). Kiepsautin pilarikynttilöiden ympärille juuttinarua, joihin ripustin Nr.1-4. Naulakon on tehnyt rakas aviomieheni, kaunis kiitos hänelle tästä upeasta tuotoksesta!


Kynttilöiden kaverina istuskelee mallistostamme tuttu Enkelityttö <3
Voiko olla ihanempaa perjantaipäivää? Villasukat jalassa saa hipsutella omassa kodissa.. vailla kiireitä :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oikein ihana naulakko! Ja kaikki muukin on niin ihanaa teidän kodissanne! :) Musta on tullut ahkera blogisi lukija. :) Pitää joskus tulla käymään sisustustuotteidesi luona. Onko sinulla ennen joulua avoimien ovien päivät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Laura! Kiitos :) Kyllä olisi tarkoitus järjestää vielä ennen joulua Avoimet Ovet -tapahtuma. Todennäköisesti joulukuun alussa. Ilmoittelen siitä vielä lähemmin täällä blogissa ja facebookissa. Lämpimästi tervetuloa <3

      Poista