lauantai 18. lokakuuta 2014

Sisustuksellinen lauantai

Avoimet ovet -tapahtuma saatiin purkkiin. Oli ihana ilta ja paljon ihania ihmisiä, vieläkin sydäntä lämmittää! Kiitos kaikille <3 Nyt on saatu myös tuotteet pakettiin ja takaisin omalle tontilleen -varastoon. Pölyt pyyhitty ja omat tavarat saatu takaisin pöydille. Ja mikä mainio mahdollisuus vaihtaa hieman tavaroiden paikkaa. Kesäiset tavarat siirtyivät nyt kaapin kätköihin ja tilalle otettiin enemmän kynttilöitä ja enkeleitä. Tonttuja en vielä uskaltanut ottaa esille, jos niiden kanssa malttaisi ensikuun puolelle :) Vaikka mieleni tekisi... Maltan silti.

Olohuoneen lipaston päälle käänsin Iblaursenin puulaatikon nurinpäin, sain siitä mukavan korokkeen pöydälle, jolloin tavarat tulevat paremmin esille. Lipaston päältä löytyy niin ikään Iblaursenin puuhevoset, kynttiläpullot ja kynttiläpidike. Pöytäkello on ChicAntiquen mallistosta. Vanhat kirjat löytyivät mummulasta. Metalliset muffinsivuoat patinoin viinietikassa -tykkään lopputuloksesta! Kirkkaan kiiltävät muffinsivuoat muuttuivat ihanan patinoituneen ruosteisiksi ja kuluneiksi! 
60777-00 Jalallinen kello
Antiikin harmaa
Korkeus 42cm
Hinta 45€
5270-14 Puulaatikko
49€ (50*23*19cm)
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Ja sisustamisen iloa.

3 kommenttia:

 1. Alkaa joulu hiipiä teidän pirttiin...ihastuttava tunnelma!
  Nauti elämän pienistä helmistä ja korillinen lämpöä vielä täältä etelän oliivipuun katveesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Syksyssä on ihana oma tunnelmansa, kun alkaa hämärtää ja tulee kylmät ilmat! Tekee mieli ottaa pieni varaslähtö jouluntunnelmaankin :) Oikein lämpöisiä terveisiä täältä pohjoisen parin asteen pakkasesta <3 Nautitaan hetkistä <3

   Poista