keskiviikko 20. marraskuuta 2013

La case de cousin paul -pallovalot

Viimeviikolla sain paketin Ranskasta. Kuten edellisessä kirjoituksessani mainitsin, niin tilasin La case de cousin paul -pallovalot Ranskasta. Suunnittelimme lasten kanssa yhdessä heidän huoneisiin mieluiset väriyhdistelmät ja itselleni valitsin valmiin setin nimeltä Uyuni. Meidän valosarjat ovat 20 pallon sarjoja. Tilaaminen oli helppoa ja halpaa. 20 pallon valosarja maksoi ainoastaan 22€/kpl.

Pieni Tee se itse -operaatio valojen kanssa oli, sillä pallot toimitetaan irtonaisina ja valosarja erikseen. Pallojen reikä on kovin pieni, joten sitä joutui hieman saksilla suurentamaan, jotta valosarjat sai asennettua paikalleen. Helppoa tämä oli ja onnistuu varmasti ihan keneltä tahansa. Monessa blogissa on esitelty kuvien kera kuinka pallot saa asennettua helposti valosarjaan.

Tässäpä muutamia kuvia valoista :)

Seuraavaa Avoimet Ovet -tapahtumaa on jo kovasti suunniteltu. Todennäköisesti se järjestetään Itsenäisyyspäivä -viikolla. Tuolloin kaikkien kävijöiden kesken arvotaan jouluinen sisustuspaketti, joka on arvoltaan 50€. Ilmoitellaan lähempänä lisää!

Tunnelmallisia iltoja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti