lauantai 31. toukokuuta 2014

Tarjous, voimassa vain sunnuntaina 1.6.2014

Kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi kaikkiin uusiin tilauksiin toimituskulut vain 5€.
Lisäksi joka neljäs Mynte-sarjan kahvikuppi tai lautanen ½ hintaan.
Lahjakortit toimitamme ilman toimituskuluja.

Tarjoukset voimassa sunnuntaina 1.6.2014. 


keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Blogiarvonta suoritettu

BlogiArvonta suoritettu! Onnetar suosi nimimerkkiä Nina R!! Oikein paljon onnea voittajalle ja kaunis kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ❤️ Olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan, joka saa valita palkinnokseen vapaavalintaisen lintuhäkin.

Uusia tuotteita

Hiphei ja hurraa! Eilen saapui kauan odottamani IbLaursenin toimitus. Pitkään se olikin tienpäällä, mutta nyt vihdoinkin kotona :)

Hehkutin eilen miehelleni, että minulla on maailman paras työpaikka! Todellakin <3 Lastia purkaessa nappasin itselleni sopivia tuotteita kainaloon ja kiikutin ne sisälle. Sisustaminen on on niin mukavaa puuhaa ja vieläpä helppoa, kun voi käydä shoppailemassa omassa tuotevarastossa ;) I love it!

Mutta pidemmittä puheitta tässä teille muutamia kuvia uutuuksista:
Kitchen kyltti 25€.
Isot puuhevoset 42€, pieni 25€. Beach-puutaulu 28€. Rottinkikukkakori 15€
Metallikyltit 14€
Vesipullo 1,1L. 6,50€
Tummanharmaa tähtipeitto 36€

Vaaleanpunainen peitto 36€
Rottinkikori, pieni 27€
Rottinkikori, iso 37€
Terästermari, 500ml. 15,50€
Rottinkinojatuolit <3 Niin ihanat! Näitä tilasin 2kpl kokeiluun..

Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa ihanille lukijoilleni <3 Muistakaa osallistua arvontaan! Aikaa klo:21.00 saakka!

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Blogiarvonta

Nyt on aika käynnistää tämän vuoden toinen ~ARVONTA~
Tämän kertaisen arvonnan palkintona on vapaavalintainen lintuhäkki <3
 
 
Tätä saa mielellään jakaa - tykätä yms...

- säännöt - 
3 arpaa (lukija, kommentti, jako blogissa tai facebookissa)
2 arpaa (lukija tai facebook-seuraaja ja kommentti)
1 arpa (kommentti)

Kerro monellako arvalla olet mukana. Ja anonyymit laittakaa joku nimimerkki mukaan.

Arvonta 28.5.2014 klo:21.00
 

tiistai 13. toukokuuta 2014

Uutta intoa sisustamiseen ~SilläSilaus~

Haluaisin esitellä teille Oululaisen sisustusalan yrityksen nimeltään Sillä Silaus oy. Sillä Silaus oy sisustaa, somistaa ja stailaa. He tekevät sisustussuunnitelman, ja tarvittaessa myös toteuttavat sen! Sisustussuunnitelman ei tarvitse olla koko taloa kattava, vaan voit pyytää suunnitelman vain alakertaa koskien tai esimerkiksi kohentaa yhden huoneen ilmettä. Tytöt auttavat myös juhlasomistusten kanssa.

Sillä Silauksen tytöt ovat tehneet sisustamisesta helppoa! Sinun ei tarvitse etsiä ja esitellä pohjapiirustuksia. Riittää, että soitat tytöille ja pyydät heitä käymään. Ensimmäinen käynti on maksuton!

Ottakaa rohkeasti yhteyttä Sillä Silauksen tyttöihin ja pyytäkää tarjous! Lisätietoja yrityksestä löydät heidän verkkosivuiltaan www.sillasilaus.fi/ . Löydät heidät myös Facebookista.

sisustus
Kuva lainattu Sillä Silauksen verkkosivuilta.
 Sillä Silauksen tytöt:

Virpi Piltonen
0408467425
virpi@sillasilaus.fi

Jaana Heikkinen
0503279569
jaana@sillasilaus.fi

tiistai 6. toukokuuta 2014

Uusia ihanuuksia tulossa

Uusi tilaus on laitettu Tanskaan ja malttamattomana odotan toimitusta. Tilaukseen lähti mm. valaisimia ~kulunutta valkoista metallia ja koristekristallia~ Ai, että! Tiedän näille heti monta paikkaa mihin ne voisi asetella meidänkin talossamme! Asiakkailta on tullut paljon kyselyitä valaisimien perään, toivottavasti valikoima miellyttää :) Halusin jakaa teidän kanssanne nämä muutamat kuvat, jotta näette pienen vilauksen siitä mitä ihanaa on tulossa! Kunhan tuotteet saapuvat, laitan tarkempia tuotekuvia ja hintatiedot Sisustustuotteet -välilehteen. Ja toki huutelen asiasta vielä täällä!
Äitienpäivätarjous jatkuu 11.5.2014 asti. Postin kautta toimitettavat paketit viiden euron toimituskuluilla, Lahjakortit ilman toimituskuluja. Jos hakee tuotteet paikan päältä, ei luonnollisestikaan tule toimituskuluja. Paketit ehtii vielä äitienpäiväksi perille, kun tilaat 7.5 mennessä <3

Aurinkoista tiistaipäivää kaikille!






perjantai 2. toukokuuta 2014

Äitienpäivä lähestyy

Äitienpäivä lähestyy ja on aika miettiä minkälaisin lahjoin muistamme äidit ja mummit. Sisustus Vaniljaunelmien kautta voit tilata ja ostaa kauniita äitienpäivälahjoja. Saatavilla on laadukkaita ja kauniita sisustustuotteita, asusteita, astioita yms. Hyvä vaihtoehto on myös Lahjakortti. Tuotevalikoiman näet Sisustustuotteet -välilehdestä. Toimitan myös postitse! Tuotteet voi noutaa myös Revonlahdelta, jolloin toimituskuluja ei luonnollisesti tule. Äitienpäivätarjouksena postikulut vain 5€! Lahjakortit ilman toimituskuluja. Tilauksen voit lähettää yhteydenottolomakkeen kautta.
Aurinkoa päivääsi :)